مدیر جهاد کشاوری خمین گفت: این میزان عسل باکیفیت از ۲۱هزار و ۷۷۸کلنی زنبور عسل با میانگین تولید هر کندو ۱۰کیلوگرم در ۲مرحله استحصال شده است.
ارشدی افزود: با توجه به خشکسالی و فقیر بودن مراتع خمین، میزان عسل تولیدی امسال این شهرستان در مقایسه با تولید سال قبل کاهش دارد.
او گفت: ۲۵۵تن عسل سال گذشته از سطح زنبورستان های شهرستان خمین برداشت شد.
مدیر جهاد کشاوری خمین گفت: ۶واحد بستهبندی عسل در خمین فعالیت دارند که سالانه سه هزار تن از این محصول را با بسته بندی مناسب به داخل و خارج از کشور ارسال می کنند.
ارشدی افزود: عسل برخی از نواحی اطراف خمین نیز به این شهر انتقال و بستهبندی میشود.
او گفت: ۱۸۰زنبوردار عضو تعاونی زنبورداران خمین هستند و شاغلان در این حرفه به بیش از این تعداد می رسند.
خمین یکی از قطب های تولید عسل در کشور محسوب می شود که از نظر کمیت بعد از شهرستان شازند رتبه دوم تولید این محصول را استان مرکزی دارد، اما از نظر کیفیت در جایگاه نخست را از آن خود کرده است.
گلوکز عسل تولیدی مرغوب شهرستان خمین با اندازه گیری در آزمایشگاه های واحد های فرآوری کمتر از چهار درصد است و رطوبت آن نیز کمتر از ۱۸درصد اندازه گیری شده که این ویژگی ها موجب می شود که عسل تولیدی خمین مرغوبیت لازم برای حضور در بازار داخلی و خارجی با برند ویژه را داشته باشد.
واقعا ازتون ممنونم
خمین به همراه اردبیل بهترین عسل ایرن رو داره.ممنون از سایت خوبتون
خیلی خوبه که بازم یه شهر از استان مرکزی پیشگام شده.ممنئن از مطلب خوبتون استفاده کردم